Waarom samenwerken met Linee? Dit zeggen onze klanten

BLOG - TEKENBUREAU LINEE

Waarom samenwerken met Linee? Dit zeggen onze klanten

04 maart 2021
Redactie

Diverse opdrachten voor diverse klanten 

Lawrence Lesire is medebestuurder en technisch directeur van bouwbedrijf Schoofs. Zij zijn projectontwikkelaar en al meer dan 75 jaar een gevestigde waarde voor het (ver-)bouwen van winkelpanden, appartementsgebouwen, industrie- en utiliteitsgebouwen en openbare aanbestedingen.

Voor bouwbedrijf Schoofs ligt de focus van onze samenwerking op de meerwaarde die de combinatie van tekenwerk van staalconstructies en betonwerk biedt, met daarbij ook de wapening in 3D uitgewerkt.

Frans Mathijssen is vertegenwoordiger bij Masterbloc betonproducten. Al 3 generaties lang specialiseren ze zich als familiebedrijf in de betonsector. Sinds 20 jaar specialiseren ze zich in de Masterbloc stapelblok en zijn ze toonaangevend leverancier van bouwproducten binnen Europa. 

Voor Masterbloc betonproducten doen we veel kleine opdrachten, bestaande uit tekenwerk dat Masterbloc meeneemt in hun offerte-aanbiedingen naar hun klanten. Het tweede deel bestaat uit het tekenen van staalconstructies die zij zelf produceren, en een derde deel bestaat uit het aanbieden van stabiliteitsstudies.

Vulsteke Bedrijfsgebouwen zet realisaties neer van kantoor tot winkels, bedrijfsgebouw tot loods. Bram Villez staat als projectleider in voor de opvolging van de projecten van A tot Z. Via een zoektocht op het internet kwam hij bij ons terecht en na een eerste kennismaking staan we in voor het omvormen van de architecturale plannen naar een praktisch uitvoeringsplan voor de productie. 

Korte communicatielijnen en een familiaal karakter

We vroegen hen wat ze fijn vinden aan samenwerken met ons. “Er is altijd een vlot en rechtstreeks contact met Alain en zijn team. Ook het familiale karakter van de organisatie maakt dat het fijn samenwerken is. En natuurlijk de technische kunde van Alain en zijn medewerkers,” aldus Lawrence. 

Ook Frans vindt de korte communicatielijnen aangenaam om te werken. “Het percentage van opdrachten die van de eerste keer goed uitgevoerd zijn en amper aanpassingen vragen, ligt zeer hoog bij Linee. Ze begrijpen meteen wat wij willen en kunnen dat ook goed vertalen,” voegt hij daar nog aan toe. 

Voor Bram is de vlotte communicatie ook een groot pluspunt. “Tijdens het omzetten van een plan van de architect naar een uitvoeringsplan voor productie komen vaak nog veel opmerkingen boven, van kleine details tot grote punten. Die worden heel strikt opgevolgd door Linee. In die communicatie kan er veel mislopen en kunnen veel fouten gebeuren, maar is bij Linee niet het geval.” 

Ten slotte vindt Bram de ervaring van Alain ook een grote meerwaarde. “Je merkt dat Alain veel ervaring heeft in de industriesector, waardoor hij zelf met voorstellen voor het optimaliseren van de plannen komt. Dat is heel fijn werken en die praktische kennis maakt dat de dossiers ook vlot lopen,” zegt Bram daar nog over. 

Benieuwd om zelf te ervaren hoe samenwerken met ons is? Aarzel niet om ons te contacteren met jouw bouwproject! 

   About

contact

Neem contact op

Alain Vanderlinden

Tongersesteenweg 336
3724 Kortessem (BE)

+32 (0)12 49 22 90
alain@linee.be